ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

Κυκλοφόρησε νέα έκδοση με κείμενα του Guido de Giorgio. Η έκδοση αποτελείται από το κεφάλαιο "Η Εγκαθίδρυση μίας Παραδοσιακής Κοινωνίας" (La costituzione di una società tradizionale) του έργου του "Η Ρωμαϊκή Παράδοση" (La Tradizione Romana). Τευχίδιο 63 σελίδων.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Κυκλοφόρησε νέα έκδοση με την ομιλία του Ιουλίου Έβολα στο 3ο Συνέδριο Ρωμαϊκών Σπουδών το 1934, για πρώτη φορά στα ελληνικά. Τευχίδιο 19 σελίδων.

ΜΑΪΟΣ 2018

Νέο έκδοση: ΟΡΕΩΝ ΛΟΓΟΣ - Αναζητώντας την πνευματική διάσταση και το συμβολισμό των ορέων μέσα από 19 αποσπάσματα και 19 έγχρωμες φωτογραφίες σε μία ειδική έκδοση 38 σελίδων. Περιέχονται αποσπάματα και λόγοι των: Emilio Comici, Δημήτρης Μητρόπουλος, Κωνσταντίνος Σάθας, Πετράρχης, Anatoli Boukreev, Κώστας Ουράνης, Walter Bonatti, Reinhold Messner, Julius Evola, Νίκος Καζαντζάκης, Domenico Rudatis, Julius Kugy, Δημήτρης Λιαντίνης, Spiro Dalla Porta Xydias, Milarepa Friedrich Nietzsche, René Daumal, Οmar Vecchio, Renato del Ponte.

"Από όλα αυτά μπορείτε να καταλάβετε τη βασική μου τοποθέτηση: το ότι η ορειβασία σήμερα μπορεί να εξακολουθεί να είναι ηρωική εάν ασκείται ως ηθική δραστηριότητα, νοώντας την ηθική ως αυθεντική, πνευματική και σωματική συμμετοχή σε ένα έργο. Σε έναν κόσμο ουσιαστικά ανήθικο, αυτό είναι ηρωικό." - Omar Vecchio

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Κυκλοφόρησε νέα έκδοση "Το πορτραίτο του σύγχρονου ανθρώπου σύμφωνα με τον Evola και τον Dávila" του Marek Rostkowski.

"Oι περιπτώσεις των ατόμων που είναι γεμάτα με εσωτερικές αντιφάσεις, που στερούνται του νοήματος της ζωής, που δεν γνωρίζουν το τι θέλουν πέραν την επιθυμίας για τα υλικά αγαθά, που βρίσκονται σε αντίθεση με την δική τους παράδοση, την ίδια τους τη φύση και τις φυσικές τους κλίσεις – οι περιπτώσεις αυτές δεν αντιμετωπίζονται ως ανωμαλίες ή παθολογικά φαινόμενα, αλλά ως η φυσική τάξη των πραγμάτων." - Ι. Έβολα